6 mei 2014

Moederdagtip: trakteer op koffie met lekkers én een stoelmassage!

Zondag 11 mei is het Moederdag. Dé dag om je moeder, oma of verzorger even éxtra in het zonnetje te zetten.

Kinderboerderij De Werf helpt je een handje. Want op Moederdag krijgen alle moeders die De Werf bezoeken gratis een kopje koffie met lekkernij. Én daarbij een heerlijk ontspannende stoelmassage!

De koffie wordt aangeboden door de boerderijkantine, de massage door een professioneel masseur. Ondertussen kun jij gezellig met de dieren knuffelen of de speeltuin in. Vaders, opa's en anderen zijn natuurlijk ook welkom!

Specsavers steunt

Vanaf januari 2014 gaat het filiaal van Specsavers op het Bijlmerplein een jaar lang sparen voor Kinderboerderij de Werf! Voor elk verkocht hoortoestel of verkochte bril wordt een vast bedrag aan ons gedoneerd. In januari 2015 is de opbrengst voor Kinderboerderij de Werf bekend. Hartelijk dank aan iedereen die op ons heeft gestemd. En niet in de laatste plaats dank aan de Stichting Specsavers Steunt!

Vette eindejaarsbonus

Het oliebollenseizoen breekt weer aan. Met zijn allen bakken we rond de jaarwisseling in maar liefst vijf miljoen liter frituurvet. Veel mensen gooien het gebruikte vet weg in het riool. Dit is slecht voor het milieu en leidt tot verstoppingen. Maar u kunt er ook onze kas mee spekken!

Lever uw oude frituurvet bij ons in!
Nederland telt drieduizend inzamelpunten voor gebruikt vet. Hiervan wordt biodiesel gemaakt. Het inleveren van vet is dus een duurzame manier om onze kas te spekken. Voor iedere volle container ontvangen wij enkele tientallen euro´s! Het werkt heel gemakkelijk: giet het vet in een lege plastic fles en lever het in bij kinderboerderij De Werf. Wij doen de rest.

Frituurvetfeiten

  • Ieder jaar wordt vijf miljoen kilo frituurvet gebruikt voor het bakken van oliebollen.
  • Dit is genoeg voor een opbrengst van drie miljoen liter biodiesel
  • Drie miljoen liter biodiesel is voldoende voor een afstand van 45 miljoen kilometer.
  • Dat is ruim duizend keer de wereld rond!

Kom kerst vieren op Kinderboerderij De Werf

Op 22 december vieren we weer kerst op kinderboerderij De Werf. Van 13.00 uur tot 16.00 uur kun je zelf kerststukjes maken of lekker luisteren naar kerstverhalen in het stro. Heb je het kersttreintje al laten lopen in de knuffelhoek? Deelname is € 3,00 per kind, inclusief warme chocolademelk en een kerstkransje.

Natuurlijk is er gezellige kerstmuziek. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen vaders, moeders, opa, oma´s en andere begeleiders genieten van een warm kopje koffie of een andere versnapering. Gezellig voor alle leeftijden!

Sinterklaasje kom maar binnen!

Op woensdag 4 december komt Sinterklaas bij ons op bezoek.
Zou hij zijn staf bij zich hebben?

Inloop 13:30 uur, start 14:00 uur

Deelname € 3,00 per kind, inclusief limonade, iets lekkers en natuurlijk een kadootje.

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: